Monday, October 8, 2007

tu ce crezi?

in ultimele zile, nu prea mi-am aruncat privirea prin acest world wide web. nici macar n-am alocat obisnuitul timp cotidian pentru a citi cele cateva bloguri de actualitate[pentru mine].
din cauza aceasta, imi cer scuze[ din nou lui andu ] pentru fapta groaznica de care am fost capabila:))
am primit o leapsa inca de pe 5 octombrie de la andu pe care o voi da mai departe, bineinteles, cu intarzierea de rigoare:

"Fiecare va face 4 afirmatii despre sine: 3 adevarate si una falsa … iar cel care primeste leapsa va trebui sa o identifice pe cea falsa si la randul lui sa posteze alte 4 afirmatii. Cu cat propozitia falsa va fi mai greu de identificat, cu atat jocul va fi mai interesant.
Poate reusim sa ne cunoastem cat de cat preferintele,caracteru’,sau orice altceva…Sau poate nu?
(Cei care primesc leapsa vor primi si raspunsul pentru a afla daca au ghicit care era afirmatia falsa)"


hai sa-mi incerc norocul.
sper sa va debusolez toooootaaaaaaaaaal:))

1. Parfumul meu preferat este Issey miyake.
2. Fratele meu[biologic] mi-a spus prima oara "Trashie", intr-o incercare de a-mi descrie modul vestimentar si stilul de viata haotic.
3. Urasc prejudecatile si superficialitatea.
4. Dispun de un tip temperamental combinat intre flegmatic si melancolic.Echilibrata. calma de la natura, nu ma irit usor si am suficienta rabdare. Sunt instabila, am putina incredere in fortele proprii si ma tem deseori[am detaliat pentru cei care nu sunt siguri pe cunostintele lor in domeniul psihologiei].

in ce priveste afirmatia falsa a copilului indraznet si needucat, alegerea mea ar fi fost cea cu numarul 3["whisky cu cola e mancarea mea preferata"]. pe parcurs, am sesizat ca, de fapt, e 2["Iubesc sa merg pe jos"]. sau poate chiar poti sa ne induci in eroare, si scopul tau este sa nu descoperim care e, intr-adevar, cea falsa.poate sunt toate, poate niciuna.poate ma dezmeticesc, si ma ajuti sa inteleg.merci.

ma tin de cuvant, si dau mai departe capshunei, lui baghy, dandan, lui dnk si lui calin . poate si lui nihasa, deci nu stiu daca iepurasul gusta/obisnuieste astfel de jocuri des intalnite in blogosfera:).

good luck, everybody!

I will never be who you thought I might, my dear.

1 comment:

Anonymous said...

Te ajut ajut ..

Ajut ajut . Te-am ajutat de destul . Acum trec la timpul meu pentru meditat ..